dryships inc

Is hier nog iemand het aandeel DRYS dryships inc aan het volgen? Ik deel hier even mijn bevindingen over dit aandeel:

Ik heb het tussen mijn favorieten staan maar zou het niet kopen als investering (lange termijn, buy and hold), dit is een aandeel meer bepaald een pennystock dat gebruikt wordt als pump and dump aandeel door pennystocktraders. Voor een korte termijn trade kan het wel interessant zijn.

Of ik het zie terug omhoog lopen over enkele maanden?

Ik vrees ervoor, het kan wel zijn dat het op enkele dagen enorm stijgt maar dat zal dan waarschijnlijk niet om fundamentele redenen zijn maar omdat het bijvoorbeeld aangeraden wordt door een bekende pennystocktrader zoals Timothy Sykes.

Het aandeel wordt zwaar diluted. van 1.1 milioen shares naar 300 milioen en counting.

Tip: Beleggen in pennystocks? Onze favoriete broker is traders-only. Handel op het professioneel handelsplatform traders-work-station aan voordelige tarieven met een Nederlandse helpdesk voor indien nodig ondersteuning.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.