het aandeel twitter

Twitter zal je vast en zeker kennen. Het sociale media platform waar gebruikers snel berichten kunnen delen met de hele wereld. Sinds zijn bestaan in 2006 is twitter zeer veel gegroeid. Groei is niet het probleem maar geld verdienen wel. Ondanks dat Twitter zeer populair is slaagde het bedrijf er maar niet in om winstgevend te worden. Daar lijkt nu verandering in te komen sinds het eerste winstgevende kwartaal van Twitter.

Een kleine week geleden noteerde Twitter aan 35 dollar per aandeel na een eerste winstgevend kwartaal. Door de algemene correctie staat twitter op moment van schrijven maar aan 30 dollar meer. Een koopje noem ik dat!

Is een belegging in het bedrijf Twitter op dit moment interessant?

Volgens mij wel. Twitter doet er alles aan om de gebruikers ervaring te verbeteren. Tweets konden eerst maar 140 karakters lang zijn wat voor veel frustratie zorgde onder gebruikers. Dit hebben ze verdubbelt naar 280 karakters. Spam accounts worden nu hard aangepakt alsook het aanzetten tot haat. Waardoor er een hoop “pestkoppen” van Twitter zijn verdwenen. Het aanbod van video’s is ook verhoogd en er zijn nog een paar andere kleine aanpassingen gedaan.

Ze zijn niet slecht bezig bij Twitter, hopelijk doen ze zo verder en zijn de volgende kwartaalcijfers positief. Op 10 Mei komt Twitter terug met cijfers voor het 1ste kwartaal van 2018. We kijken er al naar uit. Analisten verwachten dat de earnings positief zullen zijn.

Zelf heb ik een positie in twitter door middel van call opties. De volgende reeks om precies te zijn: Juni 15 2018 35 call.

Professioneel beleggen in aandelen, opties, cfd’s, futures en nog veel meer aan voordelige transactiekosten? Wij raden het handelsplatform van traders only aan. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.