Binance crypto exchange

Persoonlijk gebruik ik binance voor bijna al mijn trades. De trust wallet van binance is ook zeer handig om erc20 tokens mee op te slaan. Binance staat zeker en vast in mijn top 3 beste exchanges om crypto te traden.

De voordelen van binance:

  • Er is eer zeer ruim aanbod van verschillende cryptocurrency die je kan handelen. Ik ken persoonlijk geen enkele exchange waar het aanbod zo groot is. Keuze genoeg dus.
  • Sinds ik binance gebruik is er nog nooit een technische storing geweest. Het handelsplatform is zeer professioneel. De liquiditeit is ook hoog doordat binance zo populair is. 
  • Ondersteuning in meerdere talen. Binance heeft ook een app waardoor je met je smartphone makkelijk kan traden. 
  • Veilig handelsplatform waardoor een hack niet zo makkelijk kan gebeuren. 
  • De kosten om te handelen zijn redelijk laag. Bij transacties betaal je 0.1% kosten. Coins storten is gratis op binance, het kost wel geld om terug coins af te halen.

De nadelen van binance:

Er is niet echt een groot nadeel aan binance, ik vind dat ze hun zaken zeer goed op orde hebben. Het enige wat ik jammer vind is dat je niet kan shorten. Je kan enkel long gaan op crypto of hedgen met stablecoins. In een bear market als deze is het wel handig als je kan shorten. 

Hier kan je meer informatie vinden of een account openen: 
https://www.binance.com/?ref=35004361

1 REACTIE

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.