leer rijk worden voor beginners met dit boek

RIJK WORDEN VOOR BEGINNERS

Het aantal miljonairs stijgt de laatste jaren sterk. Deze mensen wéten hoe je welvarend kunt worden en ‘first class’ door het leven kunt gaan. Helaas wordt dat op school niet onderwezen…

Daarom denken nog veel mensen dat je, als je niet rijk wordt geboren alleen rijk kunt worden als je een geslaagd zakenman bent, een topsporter, een computergenie of een succesvol artiest. Maar niets is minder waar. Zelfs met een heel gewoon baantje kunt u rijkdom verwerven.

Rijk worden is geen kunst, maar een keuze.

Dit boek probeert aan te geven dat rijk worden niet alleen voor een enkeling is weggelegd. De auteurs, die beiden als financieel redacteur werkzaam zijn bij De Telegraaf, geven een aantal tips om geld te besparen. Daarnaast wordt onder meer ingegaan op beleggen en de voor- en nadelen van het kopen van een huis. Het boek probeert de mentaliteit te veranderen van mensen die denken dat ze toch nooit rijk kunnen worden. In dat opzicht is het boek geslaagd. Het boek heeft echter weinig diepgang en is dan ook geen echte toevoeging op de bestaande literatuur over dit onderwerp.
(Biblion recensie, Drs. M. Sijtsma.)

Rijk worden voor beginners is hier te koop op bol.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.