blockchain online travel booking

Travala, (AVA token) is een online travel marketplace gebouwd op de blockchain van neo. Eigenlijk is het gewoon het zelfde als booking.com of expedia, die 15 tot 40% fees vragen om op hun websites te mogen listen. Door de blockchain kunnen ze de tussenpersoon uitschakelen.
En daarom zijn de kosten ook lager waardoor de kamers tot 45% goedkoper zijn voor de consument. De ava token word bij elke boeking gebruikt ook als mensen in de toekomst met “gewoon” geld betalen wordt op een exchange ava gekocht en vastgehouden in een smartcontract. Het komt er dus eigenlijk gewoon op neer dat als de boekingen op de site stijgen dat de prijs van ava ook zal stijgen en aangezien de markt waarin zij opereren meer als 1 triljoen waard is lijkt het potentieel enorm. Als ze maar 1% van de markt kunnen overnemen van booking of expedia praten we al over miljarden en ik denk dat dit wel mogelijk is aangezien dat ze gemiddeld 20% goedkoper zijn. De site is al live dus ze hebben een werkend product. Je kan er nu al een vakantie boeken en het is goedkoper dan de concurrentie.

Mooie tokenomics: lage supply 35 miljoen coins in omloop en 61 miljoen max. Op dit moment hebben ze een heel lage market cap van rond de 3.8 miljoen dus zie dit echt als een gem en zie dit uitgroeien tot een van de eerste echte real world use cases van blockchain.

De officiële website: http://travala.com

Gegevens van coinmarketcap:
https://coinmarketcap.com/currencies/travala/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.