Leer beleggen en veel geld verdienen

In dit artikel leren we u hoe u geld kan verdienen met binaire opties en toch uw risico kan beperkt houden.

Bent u op zoek naar een manier om geld te verdienen?Rendementen tot wel 500 procent in een paar minuten zijn mogelijk. Maar niet enkel rendement is belangrijk denk ook aan het beperken van risico’s.

Begrijp dat binaire opties traden een spel van cijfers is.

Om een succesvolle trader te worden moet u in percentages denken. U kan nooit alle trades winnen, dat mag ook niet uw doelstelling zijn omdat dat niet realistisch is. Gelukkig verdient u ruim voldoende aan de trades die wel lukken zodat u de verliezen kan compenseren. Met sommige strategieën moet u slechts enkele trades succesvol doen om veel geld te verdienen.

U kan vaak 400 procent winnen als u een binaire optie trade doet. Dat wil zeggen dat u slechts 25 procent van alle trades moet winnen om break even te zijn. Als u de helft van alle trades wint dan is uw rendement nog steeds 200 procent.

Investeer nooit te veel geld in één trade.

De grootste fout die nieuwe traders maken is te veel geld in één trade beleggen. Wanneer u al uw kapitaal belegt dan is de kans groot dat u een paar keer wint en veel geld verdient om vroeg of laat alles terug kwijt te spelen. Daarom is een goed beheer van uw portefeuille essentieel.

Zorg dat u aan de juiste kant van de trade bent.

Met binaire opties kan u long of short gaan op een bepaald onderliggende waarde. vb als u denkt dat de koers van apple zal stijgen dan gaat u long, als u denkt dat de koers zal dalen gaat u short. Wanneer u ernaast zit verdient u geen geld, wanneer u juist bent verdient u geld. Daarom is het zo belangrijk om zoveel mogelijk aan de juiste kant te zitten. Een persoonlijk trade dagboek en beter money management kunnen nu van pas komen om u daarbij te helpen. Kies een bepaalde trading strategie en blijf er bij. Veel beginners willen altijd iets nieuws proberen maar juist door consistent te zijn kan u veel geld verdienen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.