beleg zelf voor extra pensioen

Brand New Day heeft een andere werkwijze en houding ten opzichte van de traditionele financiële wereld. Egoïsme en arrogantie. Aandelenleaseconstructies, woekerpolissen en dakpanconstructies komen bij Brand New Day niet voor. Bij traditionele financiële dienstverleners verdwijnt jouw geld in het geldpakhuis van de corporate Dagobert Duck. En het allerergste: het gebeurt bewust! Niks per ongeluk. Het is gewoon beleid. Brand New Day gaat terug naar een financieel tijdperk waarin de klant weer Koning is! Een tijdperk met koesterpolissen in plaats van woekerpolissen.

Brand new day is een pensioenbank waar u kunt sparen en beleggen voor later. Dat kan met ‘het traditionele’ pensioen, zoals collectief pensioen voor bedrijven en aanvullend pensioen voor particulieren. Maar ook door zelf vrij te beleggen en sparen.

Zelf sparen voor meer pensioen.

Als je zelf nog extra wilt sparen voor meer pensioen dan kan dat met een pensioenrekening. De inleg wordt in indexfondsen belegd, de resultaten kan je ten alle tijden online opvragen. Een deel van uw inleg kan je terug krijgen van de belasting.

Voordelen:

  • Zéér lage kosten
  • Géén verplichtingen om geld te storten, geen contract, als er geen geld op de rekening staat worden er geen kosten aangerekend.
  • Een belastingvoordeel, de belastingdienst helpt u een handje.
  • Online uw geld in de gaten houden en gemakkelijk wijzigingen doorgeven.
  • Uw geld staat veilig, als brand new day ooit failliet zou gaan staat een ander bedrijf garant voor uw saldo.
  • Beleggen voor het pensioen in indexfondsen. Om uw geld te laten groeien, kunt u uit verschillende indexfondsen kiezen. Indexbeleggen is niet alleen goedkoop, maar ook zeer effectief. Want zo’n 80% van de huisfondsen van uw bank of verzekeraar behaalt over een lange periode een (flink) lager rendement dan de index die ze proberen te verslaan. Dat komt vooral door de hoge (verborgen) kosten. Die fondsen zijn dus goed voor de bank, maar níet voor u. Daarom bieden wij u alleen maar indexfondsen.

Klik hier voor meer informatie over de pensioenrekening:

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.