beursmagazine

Zelf maakte ik gebruik van een aantal bladen. Zoals value selections, macrotrends, beursbubbels, en nog een aantal andere. Echter merk ik steeds meer op dat de columns en tips te laat komen en er dus gebruikt wordt gemaakt van achteraf gepraat.

Bij het blad beursbubbels heb ik dit gevoel niet. Hier staan naar mij adequate tips in die zowel winstgevend kunnen zijn op de korte als de lange termijn. De strategie is beleggen in individuele aandelen met opties.

Ten slotte zou ik mezelf afvragen wat voor type belegger je bent. Mocht je de tijd niet hebben om actief aan de slag te gaan zou ik je aanraden om een deel van je vermogen te beleggen in ETFs. Ten slotte moet je ondanks goede tips niet alles klakkeloos aannemen en je eigen research doen.

Mocht je dit interessant vinden zou ik je alvorens je gaat beleggen het boek van Benjamin Graham aanraden en eens te kijken naar de opvattingen van Peter Lynch, Warren Buffet en Benjamin Graham.

Verder vind ik de blogs van Martine Hafkamp ook van zeer goede kwaliteit

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.