Volg automatisch de trades van succesvolle beleggers

Volg het voorbeeld van miljoenen andere mensen die al op een slimmere manier beleggen door de beslissingen van de beste handelaren in de etoro gemeenschap automatisch over te nemen. Geen tijd of kennis om zelf te beleggen? Dit is de oplossing voor jou.

Waarin kan je beleggen op etoro?

Handel & beleg in de belangrijkste cryptovaluta’s, ETF’s en duizenden aandelen. Handel in valutaparen, indexen en grondstoffen met behulp van CFD’s

Hoe werkt sociaal beleggen?

Met de copytrader van etoro kan je automatisch de trades van succesvolle beleggers kopiëren.

Waarom sociaal beleggen?

  • Eenvoud: Het gebruik van sociale functies voor online beleggen in activa is intuïtief en eenvoudig toegankelijk, voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers. 
  • Diversiteit: Diversificatie is cruciaal voor het verlagen van het risico bij beleggen. Op eToro kunt u uw geïnvesteerde vermogen over verschillende markten spreiden door verschillende beleggers te kopiëren.
  • Winstgevendheid: Sinds de lancering van Copy Trading in 2010, is ongeveer 78% van alle gekopieerde transacties met winst afgesloten (gegevens uit augustus 2017).
  • Betrouwbaarheid: Meer dan 6 miljoen gebruikers wereldwijd vertrouwen op het netwerk voor sociaal beleggen van eToro, omdat het onder strenge regels opereert.
  • Transparantie: Doordat de portefeuilles, risicoscores en resultaten van alle beleggers zichtbaar zijn, worden alle cliënten geholpen slimmere beslissingen te nemen bij de keuze van wie ze willen kopiëren.

 

CopyTrader™

Met CopyTrader kunnen cliënten hun transacties automatiseren door een deel van hun vermogen toe te wijzen om de activiteiten van een andere belegger na te bootsen en elke beweging die deze belegger uitvoert, in real-time te kopiëren. Deze ontwikkeling kwam tot bloei nadat we begrepen hadden dat sommige beleggers de nodige tijd of ervaring ontberen om de traditionele methoden van online beleggers te gebruiken. Omdat we in volledige transparantie geloven, zijn de portfolio, resultaten, risicoscore en succesratio van elke gebruiker voor iedereen zichtbaar. Daarom beschikken onze cliënten over alle informatie die ze nodig hebben om de juiste belegger te kopiëren.

CopyFunds™

Bij CopyFunds worden succesvolle eToro-beleggers gegroepeerd of verschillende activa die een vooraf bepaalde strategie volgen (ook wel ‘thematisch beleggen’ genoemd). Hierbij worden dan volgens een vaste routine aanpassingen gemaakt om de prestaties van het CopyFund te optimaliseren. Er zijn drie soorten CopyFunds: Top Trader CopyFunds, Market CopyFunds en Partner CopyFunds.

  • Top Trader CopyFunds zijn gebaseerd op de wijsheid van een paar geselecteerde beleggers, die vaak actief zijn en in het verleden consistente resultaten hebben behaald.
  • Bij Market CopyFunds worden verschillende activa met hetzelfde thema gegroepeerd.
  • Partner CopyFunds worden door de partners van eToro gecreëerd. Deze ontwerpen hun CopyFunds op eToro op basis van hun kennis en vakgebieden.

Doordat CopyFunds, net als alle ander fondsen, uit verschillende elementen zijn samengesteld, wordt voor meer diversiteit gezorgd. Tevens wordt het risico als financieel instrument verminderd. CopyFunds vormen het beleggingsproduct van eToro voor de volgende generatie.

Ga naar de etoro website en volg de meest succesvolle traders

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.