probeer beleggen gratis uit voor beginners

Wil jij graag leren beleggen? Maar wil je daarbij geen geld verliezen? Dan is gratis beleggen zonder risico zeker een aanrader voor jou. De meeste brokers bieden namelijk de mogelijkheid om met een bepaald oefenbedrag gratis te beginnen. Dit bedrag kan variëren van 25 tot 50 euro en is bedoeld om kennis te maken met de broker en zijn diensten.

Gratis leren beleggen met een demo-account

Bij inschrijving bij een broker krijg je de gratis bonus vaak al op je account gestort en kun je meteen beginnen. Dit geld kun je niet meteen laten uitbetalen. Er zijn namelijk verschillende regels waaraan je moet voldoen mocht je dit uitbetaald willen krijgen. Je moet het geld bijvoorbeeld vaak meerdere keren ingezet hebben, moet een bepaalde winst behaald hebben, moet een bepaald bedrag bijgestort hebben enzovoorts. Deze regels zijn door de brokers in het leven geroepen om te voorkomen dat mensen zich alleen inschrijvingen voor de gratis bonus. De broker wil namelijk aan het einde van het liedje ook graag geld verdienen.

Hoe kunnen brokers de bonus verstrekken

In wezen geven brokers gratis geld weg, in de hoop je over te kunnen halen om je in te schrijven via hun website. Door jou de zekerheid te kunnen bieden dat je in eerste instantie geen geld verliest, zodat je op het gemak kennis maak met het systeem, hopen ze je te kunnen overhalen om je in te schrijven en zelf geld te storten op je account. Uiteraard kost deze bonus de broker vaak wel wat geld. Om het verlies gering te maken, zijn er bepaalde regels waar je aan moet voldoen wil je het laten uitbetalen.

Daarbij kunnen veel brokers wel wat risico lopen als het gaat om het verliezen van geld. Het zijn namelijk vaak grote organisaties die het verlies niet merken. Voor het uitbetalen van geld, vragen zij ook vaak een klein bedrag, waardoor ook zij profiteren van jouw winsten.

Probeer beleggen gratis zonder risico uit als je wilt leren beleggen. Het hoeft je geen cent te kosten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.