leaseprijs berekenen kan u hier doen.
Met deze calculator kan u de lease prijs berekenen. Zowel voor autoleasing als andere soorten van lease berekenen.

Met deze tool kan u een leaseprijs berekenen. U kan deze calculator voorbeeld gebruiken voor de leaseprijs te berekenen van een autoleasing. Deze calculator om de leaseprijs te berekenen is zeer eenvoudig te gebruiken.

Hoe moet ik met deze calculator leaseprijs berekenen?

  1. Vul het totale bedrag in dat u wilt lenen. Ook wel Kredietbedrag genoemd. (voor een auto is dit de aanschafwaarde van de auto minus de eventuele extra aanbetaling.)
  2. De rest waarde. Als u een rest waarde heeft wordt dit in vermindering gebracht in deze leaseprijs calculator.
  3. De rentevoet uitgedrukt in procenten.
  4. De totale duurtijd van de leasing uitgedrukt in maanden.

 Waarom deze calculator gebruiken om uw leaseprijs berekenen?

Omdat u dan weet hoeveel uw leasewagen u zal kosten. Deze calculator is zo simpel te gebruiken, het duurt letterlijk een paar seconden als u wil de leaseprijs berekenen.

Nog enkele tips als u een wagen wilt leasen.

  • Probeer eerst op voorhand goed te bepalen hoeveel kilometers u doet, welke wagen u wilt, de duurtijd van de leasing, …
  • Er zijn hoofdzakelijk 2 vormen van leasen: “financial leasing” en “operational leasing”. De beste vorm voor u hangt af van de situatie.

Bij Financiële leasing is de leasing maatschappij enkel een juridisch eigenaar van de wagen. U moet als eigenaar dan ook instaan voor reparatiekosten en onderhoudskosten.

Bij een Operationele leasing is de leasingmaatschappij naast juridisch eigenaar ook economisch eigenaar van de wagen. De leasingmaatschappij neemt dan al het onderhoud en kosten op zich. Dit kan interessant zijn voor bedrijven en wordt dan ook vaak afgesloten in deze vorm.

1 REACTIE

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.