Leer beleggen in onroerend goed

Bij het beleggen in onroerend goed komt veel kijken. Zakelijke en particuliere beleggers die zich op deze markt willen begeven, moeten beschikken over een gedegen kennis.

Onroerend goed als belegging is een praktische leidraad voor de besluitvorming bij het beleggen in direct en indirect onroerend goed. Bij direct vastgoed moet worden gedacht aan het kopen van kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woningen. Bij indirect vastgoed gaat het om het beleggen in al dan niet beursgenoteerde aandelen en participaties van vastgoedfondsen, waaronder ook vastgoedmaatschappen.

In deze geheel herziene vijfde druk wordt de theorie vanuit Europees perspectief benaderd. De structuur is wat gewijzigd om nieuwe actuele onderwerpen geheel tot zijn recht te laten komen. Daarnaast is er nog steeds aandacht voor algemene aspecten van de vastgoedeconomie, projectontwikkeling, de relatie tussen criminaliteit en vastgoed en het nut van corporate governance.

De vele praktijk- en rekenvoorbeelden verduidelijken de theorie en waar mogelijk worden expliciete definities gegeven van de gebruikte begrippen. Het boek geeft een alomvattend beeld van beleggen in onroerend goed in de huidige tijd en is geschikt voor alle studenten en professionals die te maken hebben met onroerend goed.

Het boek onroerend goed als belegging is hier te koop op bol.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.