cryptocoin hard wallet

Online handelen in cryptocoins op een exchange is leuk en lucratief maar je loopt wel het gevaar dat je coins kunnen gestolen worden bij een hack. Beleg je in cryptocoins op lange termijn of voor grote bedragen? Dan kan je best offline bewaren op een hardware wallet. Dit is de veiligste manier! Handel je toch op een exchange, kies dan voor een exchange moet goede veiligheids maatregelen en gebruik altijd 2 factor authentication.

Waarom cryptocoins opslaan op een externe hardware wallet en niet op de computer?

De beveiliging van een crypto wallet hangt af van de zwakste schakel. Wanneer je een computer gebruikt moet je zeker zijn dat deze 100% veilig is tegen hacks. Indien je geen enkel risico wil lopen is dit geen goed idee. Een computer staat in verbinding met het internet, in theorie kan iemand een keylogger of malware op de computer proberen zetten.

Trezor cryptocoin hardware wallet.

Privé sleutels worden op de trezor zelf gegenereerd en verlaten nooit het apparaat.

Slaat volledig veilig volgende Coins op:
– Bitcoin (BTC)
– Ethereum (ETH)
– Bitcoin Cash (BCC)
– Dash (Dash)
– Litecoin (LTC)
– Zcash (ZEC)
– Ethereum Classic (ETC)
– ERC-20 Token

Te koop van officiële reseller van Trezor – en alle toestellen komen in originele verpakking, met security label en zegel.

Ledger nano s cryptocoin hardware wallet.

De Ledger Nano S is een Bitcoin, Ethereum en Altcoins hardware wallet, gebaseerd op solide veiligheidskenmerken voor het opslaan van cryptocurrency en het beveiligen van digitale betalingen. De Nano S kan verbonden worden met elke computer (USB) en beschikt over een veilige OLED-display om elke transactie te controleren en te bevestigen met een enkele druk op de knop. Zelfs met een besmette computer kan je nog steeds veilig je wallet gebruiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.