leer geld verdienen met bitcoin

De koers van de bitcoin bereikt hoogtepunt na hoogtepunt.
Is dat een hype of gaat de cryptomunt het financiële systeem opblazen?
Journalist Mark Koster volgt de munt al vijf jaar en dook de afgelopen maanden onder in de bitcoin-gemeenschap.
Hij vraagt zich af waarom de bitcoin ineens populair is, hoe u daarvan kunt profiteren en welke fouten u absoluut niet moet maken.
‘Hoe word ik bitcoin-miljonair’ is hét boek dat u nu moet lezen om bijgepraat te worden over de onweerstaanbare opkomst van bitcoin.
Koster ontleedt de geschiedenis van de digitale munt, spreekt met oprichters van bitcoin, treft miljonairs bij de Goliath in Walibi en rijdt mee met een man die een BMW 7 serie koopt met 13 bitcoins.
Daarnaast treft u onmisbare tips over waar u bitcoin kunt kopen, hoe u ze moet afschermen van digitale struikrovers en legt Koster uit waarom de bitcoinhype geen tulpenmanie is.
Hij spreekt met beleggers en viert feest met anarcho-kapitalisten die zichzelf de ‘nieuwe Rothschilds’ noemen en al hun geld hebben geïnvesteerd in bitcoins.
Daarnaast tekent hij de paniek op van bankiers die bang zijn voor de ontwrichtende werking van bitcoin en geeft hij lucratieve beleggingstips om snel rijk te worden.
‘Hoe word ik bitcoin-miljonair’ is een vermakelijk onderzoeksboek, vol met visionaire, bizarre, hilarische verhalen over een munt die een revolutie gaat veroorzaken waarvan we de omvang niet kunnen overzien.
Mark Koster werkt al meer dan 25 jaar in de journalistiek en heeft een interesse in media, technologie en sterke verhalen uit de financiële wereld.
Koster werkt (e) voor omroep WNL, Quote, het Financieele Dagblad, Talpa en is mede-
oprichter van Follow The Money.
Bill Gates: ”Bitcoin is beter dan geld!”

Het boek hoe word ik een bitcoin miljonair is hier te koop op bol.com

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.