stappenplan om veel geld te verdienen

Wil je meer geld verdienen maar weet je niet hoe? Hier een praktisch no nonsens stappenplan om je drang naar meer geld om te zetten in zijn financieel equivalent.

Stappenplan om rijk te worden:

Stap 1:

Bepaal het exacte bedrag dat je wil verdienen. Het is niet genoeg om te zeggen: ” ik wil veel geld verdienen.” Wees exact met het bedrag. Daar is een psychologische reden voor waar ik nu niet dieper op zal ingaan.

Stap 2:

Bepaal exact wat je zal doen / geven in ruil voor het bedrag dat je wil verdienen. Want in realiteit bestaat er niet zoiets als “iets voor niets”. Je zal er iets voor moeten doen of produceren.

Stap 3:

Bepaal een definitieve datum waarop je het geld wil in bezit hebben.

Stap 4:

Maak een definitief plan, bepaal hoe je alles zal aanpakken en begin direct, of je klaar bent of niet met de uitvoering van dit plan. Het is nu misschien geen goed moment maar dat is het nooit hoor…

Stap 5:

Schrijf alles neer op papier: hoeveel geld je wil accumuleren, tegen wanneer, wat je gaat doen voor het geld, beschrijf duidelijk het plan waarmee je het geld wil verdienen.

Stap 6:

Lees je plan luidop, elke dag 2 keer, 1 keer voor het slapen gaan en 1 keer na het opstaan. Terwijl je leest, zie en voel jezelf al in beschikking tot het geld.

Het is belangrijk dat je alle stappen goed volgt in dit stappenplan. Vooral de 6de stap is zeer belangrijk. Je kan klagen dat het onmogelijk is om jezelf tot beschikking van het geld te zien tot je het echt hebt. Hier zal een obsessie tot je redding komen. Als je echt zo graag geld wil dat het een obsessie is, dan zal je geen probleem hebben om jezelf te overtuigen dat je het doel zal bereiken.

Enkel de mensen die zich hier van bewust worden zullen rijkdom accumuleren.

 

Bron: Denk en groei rijk door Napoleon Hill

Lees ook eens: kan je rijk worden met beleggen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.