online handelen in opties

Wil je zelf online handelen in opties? Dan heb je een broker nodig die dit toelaat. Met een handelsplatform geschikt voor optietraders aan voordelige tarieven.

Zelf handel ik al enkele jaren fulltime in opties en nadat ik grondig de vergelijking heb gemaakt tussen verschillende brokers kom ik uit op één broker die voor optietraders de logische keuze lijkt. Voor mij is het traders work station een must om succesvol te handelen in opties. Ik zou niet meer zonder kunnen eerlijk gezegd.

Waarom beleggen in opties met het traders work station?

  • Zeer compleet en professioneel handelsplatform met tools die uitermate geschikt zijn voor optietraders. Zoals: optiontrader, probability lab, what if portfolio, een zeer uitgebreide option chain en real time data over de optie grieken, … Eigenlijk te veel om hier allemaal op te noemen. In het begin is het even wennen, Traders work station is niet de meest gebruiksvriendelijke software doordat het zo complex is. Eenmaal je alles door hebt kan je waarschijnlijk niet meer zonder…
  • Lage transactiekosten dus ook geschikt voor traders die grote volumes contracten inleggen. Wat vaak een probleem is als je vb veel iron condors trade, hoge transactiekosten wegen dan snel door.
  • Toegang tot meer dan 30 optiemarkten wereldwijd waaronder: CBOE, Euronext, Nasdaq, NYSE MKT, …
  • Gratis real time koersen en grafieken met optiegrieken en implied volatility.
  • Handel online op de pc, of via de app op de smartphone of tablet.

Een video zegt soms meer dan woorden.

Impressie van het (optie) handelsplatform:

Hoe werkt het handelsplatform en wat kan ik er mee doen?

Klik hier voor meer informatie over het traders work station of om een rekening te openen bij tradersonly.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.