leer beleggen met aandelen

Met aandelen is meer te verdienen dan met andere beleggingen. De belangrijkste vragen zijn dan: Wat moet ik kopen? En wanneer? Deze en vele andere vragen worden beantwoord in dit boek. Het is opgebouwd in vijf delen. In het eerste deel wordt uitgelegd waarom men aandelen moet kopen. Het tweede deel is een gevarieerde kennismaking die een hele reeks praktische vragen van de belegger oplost: Wat kan men met grafieken beginnen? Wat is het beste beursblad? Moet men aandelen kiezen of moet men sectoren kiezen? Hoe moet ik de evolutie van mijn portefeuille opvolgen? enz.

Waar veel van deze vragen voor de belegger met ervaring wellicht geen problemen bieden, wordt het voor hem maar goed interessant als in het derde deel de talrijke vragen beantwoord worden die kunnen samengevat worden onder het thema “Hoe aandelen kiezen?”. Een honderdtal zeer belangrijke bladzijden.

“10 Belangrijkste Beleggingsregels” vormen het vierde deel. In het vijfde en laatste deel wordt meer dan 300 bladzijden vlot lezende theorie en praktijk gebracht. De auteur stelt zelf enkele portefeuilles samen die door de lezer kunnen gekopieerd worden.

De perscitaten spreken alvast voor zich…

Niet zomaar het “zoveelste boekje over beleggen”, maar een gedegen handleiding die zeker niet in de boekenkast van een rechtgeaard belegger mag ontbreken. – Trends

R. Van Der Elst, de man die zijn volk leerde beleggen in aandelen. -BRTN-TV

Conscience leerde zijn volk lezen. Van Der Elst leert het beleggen in aandelen. Ziedaar in twee woorden waar het om gaat. We lazen dit naslagwerk in één adem uit. Het leuke is dat we er nadien wellicht ontelbare malen zullen naar terug grijpen. – Afinas

Interesse in dit boek? Contacteer ons

Dit en andere boeken over beleggen zijn te koop op bol.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.