online actief handelen in cryptocoins

Wil je bitcoin en andere cryptovaluta online actief traden? Dan heb je een goed handelsplatform nodig. Wij raden coinbase aan.

Op coinbase kan je in verschillende cryptocoins handelen waaronder: Bitcoins, Ethers, Litecoin. Als je actief wilt handelen en/of snel kunnen inspelen op een stijging of daling, dan is dit handelsplatform uitermate geschikt. Wanneer je ervoor kiest om cryptocoins offline te bewaren dan heb je deze luxe niet. Offline bewaren is in theorie wel veiliger, omdat alles wat online staat in theorie kan gehacked worden. Maar de beveiliging is bij coinbase echt zeer goed. je kan er voorbeeld voor kiezen om 2 factor authentication in te schakelen op je account. Dan kan je er ook zeker van zijn dat niemand je account kan hacken ook al is je wachtwoord gekraakt.

Je kan coinbase ook gebruiken als een portefeuille om transacties mee te doen naar andere adressen, zodat je er betalingen mee kan maken of ontvangen.

Cryptocoins handelen op coinbase.

Ondanks dat de technologie rond bitcoin en andere cryptocoins redelijk complex is, heeft coinbase een goede taak volbracht door alles eenvoudig en toegankelijk te maken. Het handelsplatform heeft veel overweg met een online broker waar je aandelen kan kopen en verkopen.

De voordelen van coinbase:

  • Bekijk in real time data koersen en grafieken van de cryptocoins waarin je wilt handelen.
  • De mogelijkheid om actief te handelen in cryptocoins.
  • Grote liquiditeit en kleine spreads. Transactiekosten zijn aanvaardbaar.
  • Eenvoudig inloggen vanaf pc of mobiel. De cryptocoins markt is altijd open dus je kan 24/7 handelen.
  • Met een wallet op coinbase kan je betalingen maken naar andere adressen en ook ontvangen. Handig om je betalingen mee te doen.

De nadelen van coinbase:

  • Je moet een foto van je id kaart uploaden dus het is niet anoniem.
  • De beveiliging is zeer goed maar alles wat in verbinding met het internet staat kan in theorie mogelijk gehacked worden. Dit risico is zeer klein maar wel bestaand, wil je absoluut geen risico nemen bewaar dan je cryptocoins offline op vb een trezor. Je kan dan wel niet actief handelen, dat is het nadeel van offline bewaren.
  • Je bent afhankelijk van een 3de partij, zijnde coinbase. Als je zelf je coins opslaat dan hoef je met niemand rekening te houden.

Conclusie: wil je online actief handelen in bitcoin en andere cyptocoins, dan is coinbase een goede keuze.

Klik hier om naar de website van coinbase te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.