Google adsense.
Toon advertenties op uw site met google adsense.

Als u een website of youtube kanaal heeft kan u met google adsense advertenties tonen. U krijgt hier een vergoeding voor afhankelijk van hoeveel keer de advertentie bekeken is en hoeveel mensen erop klikken. U moet een geverifieerd google account hebben en minstens 18 jaar oud zijn. Het is zeer gemakkelijk om advertenties te tonen op uw site. Het goede is dat google adsense automatisch de meest rendabele advertenties toont. Hoeveel u verdient hangt af van het aantal bezoekers en clicks.

 

Verdien geld met google adsense.

Hoe moet ik een website maken?

De eenvoudigste webapplicatie om een website of blog mee te maken is wordpress. Zelfs als u er niets van kent moet u in staat zijn na een paar weken de basis onder de knie te hebben.

Als u een website wilt moet u eerst een hosting kiezen. Dit kost niet zo veel. Denk aan een 5 euro per jaar voor de domeinnaam, hosting zal 5-20 per maand zijn afhankelijk van welk pakket en dan eventueel nog een ssl certificaat. Hou rekening met eventueel bijkomstige kosten als wordpress themes, seo service, … maar dit kiest u volledig zelf. U kan ook voor een gratis hosting kiezen zoals wordpress of blogger maar dit is af te raden.

Via uw hosting krijgt u dan de mogelijkheid om wordpress te installeren met voorbeeld installatron. Het installeren is in enkele klikken gebeurt. Nu kan u een blog of site maken en advertenties plaatsen.

Voorwaarden advertenties plaatsen van google adsense.

Als u advertenties op een site wilt plaatsen zijn er enkele voorwaarden waaraan u moet voldoen.

U kan hier de voorwaarden vinden van google adsense.

Zorg dat u zeker aan de voorwaarden voldoet van google adsense zodat u niet het risico loopt om uitgesloten te worden. Bij detectie van fraude of niet voldoen aan de voorwaarden verbant Google de site-eigenaar en worden nog uit te betalen gelden ingehouden.

Hoeveel kan ik verdienen met google adsense?

Dat is een goede vraag waar niemand het antwoord op weet omdat het van uzelf afhangt. Hoe meer tijd en energie u in een website steekt hoe meer inkomsten u er uitkrijgt.

Vergeet in ieder geval de illusie van snel veel geld te verdienen zonder veel te doen. Hoeveel u uitbetaald krijgt hangt af van verschillende factoren als de bezoekersaantallen, onderwerp van de website, … Een website over verzekeringen zal meer geld opbrengen dan een website over speelgoed. Dit komt omdat er meer geld uitbetaald wordt voor financiële advertenties dan advertenties waar het publiek kinderen zijn. Ook dingen als bezoekersaantallen en conversieratio's maken een verschil hoeveel u zult verdienen.

Als u wilt weten hoeveel er betaald wordt voor een bepaalde keyword of hoeveel een bepaald keyword opgezocht wordt in google. Dan kan u de tool google adwords gebruiken daarvoor.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.