pennystock

In dit artikel vertel ik meer over waarom ik denk dat het aandeel lightwave logic wel eens x10 kan gaan in de komende jaren. Hiermee speculeer ik op een potentiële overname door een groter bedrijf. Dit is een speculatief aandeel die ik zelf in portefeuille heb voor de langere termijn.

 

Wat doet lightwave logic?

 

Lightwave logic ontwikkeld een eigen polymeer om in computer systemen photonics mee te verzenden/ontvangen. Op dit moment werken computers met electronen. Het voordeel van photonen tov. electronen is dat ze minder wegen dus er kan meer data worden verwerkt. En Photonen kosten geen extra energie in tegenstelling tot electronen, er is dus een energiebesparing. Maw. photonen zullen de computers van de toekomst sneller en zuiniger maken.

In eerste instantie zullen de polymeren van lightwave logic gebruikt worden in data centra ,supercomputers en voor militaire doeleinden. Waar er nood is aan hoge data snelheid tegen een hoge prijs. De polymeren van lightwave logic zijn namelijk niet goedkoop omdat dit een nieuwe technologie is. Net zoals flatscreens vroeger ook 10.000 euro kosten. Eens deze technologie mainstream wordt gaan de prijzen zakken en wordt het ook voor andere toepassingen voordelig.

In deze Engelstalige video’s kan je meer informatie vinden over dit hoogtechnologisch product, presentatie gegeven door de CEO Micheal Lebby:

Waarom is het nu interessant om dit aandeel te kopen?

Lightwave logic zit in de overgang fase van product ontwikkeling naar commercialisatie. Het voorbije jaar hebben ze niet stil gezeten, in tegendeel de ontwikkelingen volgen zich aan snel tempo op. De technologie die lwlg heeft wordt steeds maar meer waard.

Persoonlijk speculeer ik op een potentiële overname door een groter technologie bedrijf. Ik geloof dat als lwlg overgenomen wordt door een groot bedrijf dit aan een duurdere prijs zal zijn dan de huidige koers. Omdat het bedrijf op dit moment undervalued is. Volgens de huidige productontwikkelingen is het aandeel zeker 3 tot 5 dollar waard.

Wanneer lightwave logic slaagt in de commercialisatie van de 25 GBs modulators en 50GBs in beta fase zit dan lijkt mij een overname aan 10 dollar per aandeel niet onrealistisch. Wat tegen de huidige beurskoers een stijging van 1000% is. Dit zie ik gebeuren binnen een termijn van maximum 2 jaar. Ik hou jullie op de hoogte!

Indien lwlg niet overgenomen wordt door een groter bedrijf gaan ze zelf moeten hun product commercialiseren. Gezien het potentieel van de Datacom markt alleen is dit geen ongunstig scenario. Hoe dan ook is dit aandeel nu koopwaardig. Ik verwacht bij het volgende goede nieuws dat de koers nieuwe highs zal maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.