10 manieren om online geld te verdienen
10 manieren om online geld te verdienen

In deze post hebben we een verzameling gemaakt met 10 manieren om online geld te verdienen. Dit om te tonen dat de mogelijkheden echt eindeloos zijn als het op geld verdienen online aankomt. Als u creatief bent kan u echt met alles geld verdienen online. Van google adsense tot een ebook of webshop. Een kenmerk van internet marketing is ook dat de instapkosten zeer laag zijn. U heeft dus weinig risico en met een laag budget kan u een internetbedrijfje starten. Dit zou voor iedereen mogelijk moeten zijn.

 

1. http://www.google.com/adsense/start/

Klik op de link om u aan te melden bij google adsense. Google adsense is het bekendste advertentieplatform. Als u een eigen site heeft kan google adsense handig zijn om er geld mee te verdienen. Dan kan u advertenties tonen op uw website. U wordt oftwel betaald per keer de advertentie bekeken is of per klik. De inkomsten zijn afhankelijk van bepaalde factoren zoals het soort advertentie, bezoekersaantallen, de inhoud van de site, … Adsense kan een mooie vorm van passieve inkomsten worden, u moet het enkel zelf willen. En de kosten om als internet marketeer te beginnen zijn zeer laag.

2. http://www.youtube.com

Het is mogelijk om online geld te verdienen met youtube. Als u mooie, interessante video's kan maken over een bepaald iets of onderwerp waar er genoeg mensen naar willen kijken. U verdient niet automatisch door video's op youtube te uploaden. Dit moet u zo instellen op youtube. Dit door de functie “advertenties tonen” in te schakelen. Er wordt dan met google adsense op uw youtube account advertenties getoond. U kan dan video's maken over een bepaald onderwerp waar u veel over weet en uploaden op youtube. De advertenties worden vanzelf geplaatst, u hoeft enkel video's te maken.

3. http://www.fiverr.com/

Fiverr is een site waar er kleine klusjes "gigs" worden aangeboden. Iedereen kan diensten aanbieden en u kan zeer creatief zijn hierin. Als u veel geld wil verdienen is het verstandig om gigs aan te bieden waar u geen tijd moet aan spenderen. Als u voorbeeld een uitleg over iets in pdf aanbied, dan moet u het 1 keer maken. Maar u kan het wel keer op keer verkopen. Als u dit goed doet kan dit zeer lucratief zijn.

4. http://www.daisycon.com

Verdien geld met uw website door affiliate marketing. U toont advertenties en reclame op uw site en als er iets wordt aangekocht, bestelt of aangevraagd krijgt u een vergoeding hiervoor. Het voordeel van affiliate marketing is dat de vergoedingen veel hoger liggen dan bij verdienmodellen waarbij u betaald wordt voor een "click" of view" U krijgt dan vb 10 procent van de kostprijs van een product. Als dat product 200 euro kost krijgt u een vergoeding van 20 euro. Soms werkt men ook met een vaste vergoeding.

5. http://www.zanox.com

Nog een affiliate netwerk zoals daisycon. Persoonlijk verkies ik daisycon maar probeer er zeker meerdere en kijk welke u het liefst gebruikt.

6. www.tradedoubler.com

Nog een affiliate netwerk. Aanbod is wel minder groot dan daisycon.

7. http://www.blogger.com/

Nog geen blog? Start gratis u blog. U kan dan als u genoeg bezoekers hebt (1) google adsense of een (4) affiliate netwerk gebruiken om er geld mee te verdienen.

8. https://wordpress.com

Met wordpress kan u eigenlijk elke soort website maken. Een standaard wordpress blog maar ook een forum, magazine, video site, webshop, …

De verdien mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Google adsense, affiliate marketing, verkoop advertentieruimte, abbonementen, een webshop, maak u eigen digitaal product, verkoop "blogposts" of "backlinks" , maak een pagina met reclame voor een bedrijf, consulting, …

9. Maak een webshop.

Hiervoor kan u ofwel https://wordpress.com , http://magento.com/  of http://www.opencart.com/ voor gebruiken.

Er kan gekozen worden voor zelf de voorraad bij te houden of via dropshipping. Bij dropshipping kiest u ervoor om zelf geen voorraad bij te houden. De leverancier stuur het pakket door naar de klant met u logo erop. Hiervoor worden meestal wat extra kosten aangerekend. Online kan u netwerken vinden die producten aanbieden om te dropshippen. Deze is hier een voorbeeld van. http://www.worldwidebrands.com

U kan ook altijd de fabrikant zelf aanspreken met de vraag of dropshipping mogelijk is.

Wil u ook een eigen site klik dan hier.

10. http://www.paypro.nl/

Maak een ebook en promoot het via paypro. Via affiliate marketing kan u uw boek promoten. Website eigenaren zullen dan advertentie(s) op hun site tonen met uw boek.

U kan ook http://www.amazon.com gebruiken om een boek te verkopen. Er zijn ook nog andere sites zoals vb www.bol.com

U kan het boek of ebook ook zelf verkopen via zoekertjessites zoals www.ebay.com, www.kapaza.be , www.2dehands.be , …

1 REACTIE

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.