In 10 jaar binnen - frank van rycke

Het is zover. Je hoeft je eindelijk geen zorgen meer te maken over geld. Je stapt uit de wedloop van het dagelijkse werk en geeft je normale job op. Je koopt een huis in het Zuiden en gaat genieten van het leven. Niemand zal jou nog de wet spellen.   Niet realistisch, denk je?

De auteur van dit boek, Frank Van Rycke was 42 jaar toen hij “binnen” was. Hij hoefde niet langer te werken en kon zijn tijd voortaan aan zijn gezin spenderen en aan projecten die hem nauw aan het hart liggen. Hoe hij dat voor elkaar kreeg, lees je in dit boek.

Hierin legt hij stap voor stap de fundamenten bloot van financiële intelligentie, of wat hij eenvoudig “financieel gezond verstand” noemt. Daarbij gaat hij geen taboe uit de weg. Overtuigend haalt hij foute veronderstellingen onderuit.

Met dit boek investeer je in je eigen toekomst – of in de toekomst van wie je dit boek cadeau doet. Naast anekdotes, getuigenissen en heldere analyses krijg je tal van concrete tips om in korte tijd een veelvoud te verdienen van wat je nu uitgeeft.

Als je het echt wil, ben ook jij in 10 jaar binnen.

“Op een gegeven moment moet je er gewoon aan beginnen”, schrijft Frank Van Rycke in zijn boek. En dit klopt, als ik over alles lang en uitvoerig was blijven nadenken en palaveren, dan had ik vandaag nog steeds niet beslist wat ik 25 jaar geleden al beslist heb.” – Vic Swerts, voorzitter raad van bestuur Soudal, Onderneming van het jaar 2011

Het boek in 10 jaar binnen is hier te koop op bol.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.