Geldwijzer - de meest gestelde financiële vragen

Het beheer van de gezinsportemonnee is er de laatste jaren niet eenvoudiger op geworden. Elk gezin wordt vroeg of laat geconfronteerd met vragen over geld. Is pensioensparen interessant? Waar krijg ik een beter rendement op mijn spaargeld? Hoe betaal ik minder belastingen? Zal mijn pensioen wel volstaan later? Kan ik schenken zonder schenkingsrechten te betalen? En hoe kan ik veilig beleggen in aandelen? …

Tijdens haar jarenlange carrière als journaliste voor De Tijd en Radio 1, verzamelde Frida Deceunynck honderden lezersvragen over de meest uiteenlopende geldzaken. In dit nieuwe boek brengt zij de meest gestelde vragen en hun antwoorden bijeen. In haar gekende heldere stijl gidst ze de lezer door de jungle van de financiën, de fiscaliteit en de verzekeringswereld.

Een absolute aanrader voor wie zijn financiën gezond wil houden!

Het boek geldwijzer is hier te koop op bol.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.