Automatiseer uw bitcoin trades met de automatische bitcoin trading software van haasonline.

Met de functies van Haasbot verloopt bitcoin traden naadloos. Of u nu wilt gebruik maken van meerdere geavanceerde indicatoren of u wilt profiteren van het intern arbitragesysteem, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u high frequency traden of op lange termijn trends traden? Wilt u uw investering beschermen als de markt plotseling daalt met 2%? Haasbot heeft het onder controle. Haasbot is de eerste Bitcoin trading software of bitcoin bot beschikbaar voor het grote publiek.

Met haasbot bitcoin trading software kan u niet enkel bitcoins traden maar ook altcoins. Het trading platform van haasbot accepteert meer dan 500 altcoins over verschillende markten. Wees voor op de competitie en trade uw favoriete altcoins met de geavanceerde indicatoren. U kan niet enkel handelen in uw favoriete altcoin maar ook op prijsverschil tussen verschillende altcoins.

Zie hier een kleine demonstratie met een scalper bot:

Header Light 728 x 90

Wat kan de bitcoin trading bot voor u doen?

  • Handel 24/24, 7/7. De trading software werkt op de achtergrond van uw computer met een minimaal aan rekenkracht, zo kan u het programma laten openstaan en iets anders doen op uw pc.
  • Bescherm uw kapitaal, maak gebruik van het geavanceerd stop loss systeem.
  • Haasbot is compatibel met script bots die geschreven zijn in C#. Hierdoor kan u indien gewenst een bot programmeren volledig volgens persoonlijke voorkeuren.
  • Markt data en grafieken voor technische analyse, manueel orders uitvoeren, bekijk alle indicatoren die u nodig heeft en handel in 2 tot 4 verschillende markten tegelijk.
  • Bitcoin bots die volledig aanpasbaar zijn voor specifieke scenario’s.
  • Handel met de volgende soorten bots: haasbot trade bot, bitcoin arbitrage bots, order bots, script bots.
  • Gebruiksvriendelijk, ook voor mensen met weinig kennis van programmeren. Op youtube kan u tutorials vinden hoe deze trading bot te gebruiken.
  • En nog veel meer…

De revolutionaire manier van bitcoin handelen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.