vergelijk brokers

Voor veel beleggers is het moeilijk de juiste broker kiezen. Moet u gaan voor de broker met de beste service, het beste handelsplatform of de goedkoopste transactiekosten?

Is heerst veel verwarring onder beleggers en elke broker zal zeggen dat ze de beste zijn, maar wat vergeten ze nog allemaal te vermelden?

Met onze broker vergelijkingstool kan u eenvoudig en onafhankelijk brokers vergelijken.

Hier zijn enkele handige tips die u moet weten bij het vergelijken van brokers:

  • Er wordt veel geld verspilt door het “te veel” betalen aan transactiekosten.
  • U kan een betere service krijgen voor de zelfde prijs ergens anders.
  • Het overschakelen van broker betaald zichzelf in minder dan een maand, het is vaak gratis.

Volgens een studie van NerdWallet verspillen meer dan 17 miljoen particuliere beleggers samen bij de 3 grootste brokers meer dan 1,8 miljard dollar aan onnodige transactiekosten! Deze brokers vragen 8-9 dollar per trade in vergelijking met 1 dollar bij een lage-kosten-broker. Volgens onderzoek door NerdWallet investeren deze brokers niet de ontvangen commissies op een manier waar de gebruiker voordeel bij baat. De 3 grootste brokers zijnde: Schwab, E-trade en TD Ameritrade spenderen slechts 11 procent aan adverteren en 24 procent aan legale en operationele kosten. De rest van de inkomsten gaat naar niet operationele kosten. in contrast, Interactive Brokers en Speed Trader beide lage kosten brokers spenderen 59 procent aan order uitvoering en slechts 7 procent aan marketing en algemene kosten.

De service bij discount brokers is evenwaardig aan die van de grote commerciële brokers. Dit is ook het geval voor de snelheid waarmee u transacties kan doen en het handelsplatform. Veel populaire online brokers gebruiken hetzelfde uitvoeringssysteem als de lage kosten brokers. Voorbeeld : Cobra Trading en TradeKing, beiden lage kosten brokers gebruiken eigenlijk hetzelfde systeem om orders uit te voeren als TD Ameritrade, Citadel, Citigroup, … Het loont dus de moeite om de vergelijking te doen.

Vergelijk onafhankelijk brokers en doe uw voordeel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.