Ontvang updates en gedetailleerde rapporten over interessante dividend aandelen met de abonnementsdienst van slim beleggen.

Slim beleggen biedt de volgende abonnementsdiensten aan voor dividend beleggers:

  • Hoog dividend rapport. Met het hoog dividend rapport ontvangt u maandelijks interessante aandelen en ETF’s met een hoog dividend rendement. De posities krijgen een dividend doel op korte en lange termijn, alsook een SID-score.
  • Groei dividend rapport. Het groei dividend rapport bestaat maandelijks uit interessante dividend aandelen geselecteerd op  sterkste groei van het dividend. Zowel aandelen als ETF’s komen op de selectielijst. De posities worden tevens voorzien van een unieke SID-score en krijgen een Dividend Doel mee op korte termijn en lange termijn.
  • Turbo dividend rapport. Haal meer uit uw dividendportefeuille met het turbo dividend rapport. Haal een extra rendement van wel 5 tot 15% extra op jaarbasis dankzij deze speciale methode. Maandelijks wordt gekeken naar kansrijke dividendaandelen om deze strategie mee uit te voeren.

Hier kan u de prijs vinden en indien interesse abonneren. Voor beginners kan ik dit zeker aanraden, het is beter om u te laten begeleiden dan zelf fouten maken.

Waarom beleggen in aandelen met focus op dividend?

  1. Aandelen die een dividend betalen presteren beter dan de markt. Van 1972 tot 2014 hebben dividend betalende aandelen de market verslaan, met een lagere volatiliteit.
  2. Laat uw rendement niet opgaan aan beheerskosten. In tegenstelling tot fondsen en ETF’s moet u geen dure management kosten betalen.
  3. Dividend beleggen beloont lange termijn beleggers door dividenden die jaar na jaar stijgen. Deze traag maar zekere groei is niet van toepassing op beleggers die constant van aandelen wisselen.
  4. Dividend beleggen helpt u door een moeilijk economisch klimaat. Kwalitatief hoog dividend aandelen presteren beter tijdens een recessie omdat ze nog steeds vaste inkomsten genereren.
  5. Ook geschikt voor beginnende beleggers. Iedereen die elke week/maand een paar uur tijd kan spenderen en de moeite wil/kan doen om op te volgen kan hier mee aan de slag gaan.

Wil je meer weten over dividend beleggen? Lees gratis de interessante artikels op het blog van slim beleggen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.